Cesnakové pagáče bez múky

    Loading...
    (0 / 5)

    Dali by ste si niečo pod zub pri nedeľnom filme, ale kalórie vám naháňajú strach? S týmto receptom si budete môcť svoj obľúbený film vychutnať bez výčitiek a bez prebytočnej múky. Okrem toho je jeho príprava extrémne rýchla a jednoduchá. Ak som vás zaujala, tak pokračujte ďalej v čítaní receptu a v prípade, že ste sa ho rozhodli vyskúšať, sa nebojte pochváliť v komentároch.

    cesnak1
    ripost.hu

    Budeme potrebovať:

    1 hrnček mandľovej múky

    1/3 hrnčeka kokosovej múky

    3/4 strúhaného parmezánu

    2 KL prášku do pečiva

    6 strúčikov cesnaku

    1 PL sušenej petržlenovej vňate

    6 vajíčok

    1/3 hrnčeka kokosového oleja

    Postup:

    Rúru predhrejeme na 200°C a plech vyložíme papierom na pečenie. Vo veľkej miske zmiešame kokosovú a mandľovú múku, prášok do pečiva, parmezán a sušenú petržlenovú vňať.

    cesnak3
    skinnytaste.com

    V menšej miske vymiešame vajíčka s kokosovým olejom a pridáme najemno nasekaný cesnak. Túto hmotu pridáme do sypkej zmesi, vymiešame a necháme 2-3 minúty odstáť.

    Pomocou polievkovej lyžice vytvoríme kopčeky na plechu, ktoré následne rozpučíme. Podľa chuti ich môžeme posypať parmezánom.

    cesnak4
    skinnytaste.com

    Cesnakovo-syrové pagáče pečieme dozlatista, približne 15-20 minút. Dobrú chuť.

    zdroj: babskeveci.sk (Bianka Pontyová), ripost.hu

    Chutil ti tento recept?

    komentárov

    x