Domáce ražniči

    Loading...
    (5 / 5)

    Chystali ste sa tento víkend na grilovačku, ale počasie vám nedopraje? Urobte si grilovačku doma v byte. S týmto receptom si môžete vychutnať atmosféru a chute grilovania i vo vašej kuchyni.

    raz1
    sovkusom.ru

    Budeme potrebovať:

    1 kg bravčového (najlepšie karé)

    3 cibule

    4 paradajky

    Soľ a čierne korenie podľa chuti

    Postup:

    raz2
    sovkusom.ru

    Mäso nakrájajte na kocky veľkosti 4-5 cm. Následne kocky osoľte a okoreňte.

    raz3
    sovkusom.ru

    Cibuľu nakrájajte na 4 časti, ktoré rozoberte a pridajte k mäsu.

    raz4
    sovkusom.ru

    Paradajky očistite od kože a nastrúhajte na strednom strúhadle. Tento krok môžete nahradiť aj paradajkami v konzerve vo vlastnej šťave. Zmes následne pridajte k mäsu aj so šťavou.

    raz5
    sovkusom.ru

    Mäso marinujte najmenej 30 minút, najlepšie je ponechať na celú noc.

    raz6
    sovkusom.ru

    Kúsky mäsa napichnite na špajdle a striedajte ich aj s cibuľou.

    raz7
    sovkusom.ru

    Špízy naložte v rade do puzdra na pečenie, aby sa rovnomerne piekli. Pečte v predhriatej rúre na 200°C po dobu 40 minút. Dobrú chuť!

    zdroj: babskeveci.sk (Bianka), sovkusom.ru

    Chutil ti tento recept?

    komentárov

    x