Fusilli s klobásou v paradajkovej omáčke

( 5 out of 5 )
Loading...
    Vytlačiť RECEPT

    Klobása a údeniny nie sú výsadou len maďarskej, slovenskej, či slovanskej kuchyne všeobecne. Sem tam údeniny použijú aj poriadni talianski chlapi a to predovšetkým v kuchyni. Ktorá aj napriek klobáse v tomto recepte naďalej ostáva zdravá. Cestoviny s pikantnou klobásou sú to pravé pre vašu väčšiu polovičku.

    justcoolidea.ru

    Na tento recept budeme potrebovať:

    200g jemne pikantnej suchej klobásy

    200g fusilli (vrtuľky)

    2 PL olivového oleja

    1 konzervu paradajkového pretlaku, alebo konzervovaných kúskov paradajok

    1 strúčik cesnaku

    parmezán

    Soľ a korenie

    Postup prípravy:

    Klobásu si nakrájame na kolieska a s jemne nasekaným cesnakom restujeme na panvici s olivovým olejom asi 2 minúty. Pridáme paradajkový pretlak a za stáleho miešania varíme až pokým omáčka nezhustne. Osolíme a okoreníme a môžeme primiešať k vopred uvareným cestovinám. Nezabudneme posypať parmezánom, dozdobiť čerstvými bylinkami a môžeme podávať.

    zdroj: babskeveci.sk (Monika), justcoolidea.ru

    Chutil ti tento recept?

    komentárov

    - Shopping List
    x