Fusilli s klobásou v paradajkovej omáčke

( 5 out of 5 )
Vytlačiť RECEPT

Klobása a údeniny nie sú výsadou len maďarskej, slovenskej, či slovanskej kuchyne všeobecne. Sem tam údeniny použijú aj poriadni talianski chlapi a to predovšetkým v kuchyni. Ktorá aj napriek klobáse v tomto recepte naďalej ostáva zdravá. Cestoviny s pikantnou klobásou sú to pravé pre vašu väčšiu polovičku.

justcoolidea.ru

Na tento recept budeme potrebovať:

200g jemne pikantnej suchej klobásy

200g fusilli (vrtuľky)

2 PL olivového oleja

1 konzervu paradajkového pretlaku, alebo konzervovaných kúskov paradajok

1 strúčik cesnaku

parmezán

Soľ a korenie

Postup prípravy:

Klobásu si nakrájame na kolieska a s jemne nasekaným cesnakom restujeme na panvici s olivovým olejom asi 2 minúty. Pridáme paradajkový pretlak a za stáleho miešania varíme až pokým omáčka nezhustne. Osolíme a okoreníme a môžeme primiešať k vopred uvareným cestovinám. Nezabudneme posypať parmezánom, dozdobiť čerstvými bylinkami a môžeme podávať.

zdroj: babskeveci.sk (Monika), justcoolidea.ru

Chutil ti tento recept?

komentárov

- Shopping List
x