Kivi marináda

( 0 out of 5 )
Loading...
    Vytlačiť RECEPT

    Budeme potrebovať:

    500 g mäsa

    1 veľké kivi

    1 cibuľa

    1 čajová lyžička mletej červenej papriky (sladkej)

    Sušený koriander

    Kôpor

    Mletý koriander

    1 pohár perlivej minerálnej vody

    Postup:

    Táto marináda je najlepšia na prípravu hovädzieho alebo jahňacieho mäsa. Kivi dodáva mäsu zaujímavú chuť a zároveň ho robí jemnejším a mäkším, takže sa vám bude v ústach rozplývať. Cibuľu a kivi nakrájajte na malé kocky. Mäso nakrájame na väčšie kusy, okoreníme a vmiešame k zmesi kivi a cibule. Zalejeme pohárom minerálky a všetko dobre premiešame. Marínujeme len niekoľko hodín.

    volshebnaya-eda.ru

    zdroj: babskeveci.sk (Jana L), takprosto.cc

    Chutil ti tento recept?

    komentárov

    - Shopping List
    x