Nepečená, hroznová torta

( 5 out of 5 )
Loading...
    Vytlačiť RECEPT

    Potrebujeme:

    700g kyslej smotany

    300g sušienok

    sušené ovocie podľa chuti (hrozienka, marhule, brusnice,…)

    1 mliečna čokoláda

    25g čírej želatíny

    1 balíček zelenej želatíny

    1 PL cukru

    150ml horúcej vody

    čerstvé hrozno

    1 balíček vanilkového cukru

    Postup:

    Číru želatínu zalejeme horúcou vodou a počkáme kým zväčší svoj objem. Medzitým si rozdrvíme sušienky. V inej miske si zmiešame smotanu s cukrom a vanilkovým cukrom a pridáme do nej vlažnú želatínu. Necháme zachladiť do chladničky a medzitým si nasekáme kúsky čokolády, ktoré zmiešame so sušeným ovocím. Keď nám smotanová zmes trochu vychladla, zmiešame ju so sušienkami, čokoládou a sušeným ovocím.

    Na vrch zmesi poukladáme bobule hrozna. Pripravíme si zelenú želatínu a zalejeme ňou hrozno. Tortu dáme do chladničky poriadne stuhnúť.

    zdroj: takprosto.cc

    Chutil ti tento recept?

    komentárov

    - Shopping List
    x