Nepečená tvarohová torta

( 5 out of 5 )
Vytlačiť RECEPT

Potrebujeme:

450g jemného tvarohu

450g kyslej smotany

½ šálky mlieka

20g želatíny

½ šálky kryštálového cukru

2PL kakaa

1 balíček vanilkového cukru

Postup:

Želatínu zalejeme horúcim mliekom a počkáme, kým zmes zväčší svoj objem.

Medzitým si pripravíme tvarohovú časť torty. Zmiešame smotanu a tvaroh, cukor, vanilkový cukor a pridáme želatínu. Všetko dôkladne premiešame.

Zmes rozdelíme na dve polovice, pričom do jednej z nich pridáme kakao.

Do tortovej formy vylejeme bielu časť a dáme na niekoľko minút do mrazničky, aby rýchlejšie stuhla a mohli sme na ňu vyliať aj tmavšiu časť bez toho, aby nám ju stlačila. Po niekoľkých minútach v mrazničke pridáme aj hnedú časť a dáme do chladničky stuhnúť. Pred podávaním koláč ozdobíme orieškami, alebo ovocím.

zdroj: takprosto.cc

Chutil ti tento recept?

komentárov

- Shopping List
x