Nepečená tvarohová torta

( 5 out of 5 )
Loading...
    Vytlačiť RECEPT

    Potrebujeme:

    450g jemného tvarohu

    450g kyslej smotany

    ½ šálky mlieka

    20g želatíny

    ½ šálky kryštálového cukru

    2PL kakaa

    1 balíček vanilkového cukru

    Postup:

    Želatínu zalejeme horúcim mliekom a počkáme, kým zmes zväčší svoj objem.

    Medzitým si pripravíme tvarohovú časť torty. Zmiešame smotanu a tvaroh, cukor, vanilkový cukor a pridáme želatínu. Všetko dôkladne premiešame.

    Zmes rozdelíme na dve polovice, pričom do jednej z nich pridáme kakao.

    Do tortovej formy vylejeme bielu časť a dáme na niekoľko minút do mrazničky, aby rýchlejšie stuhla a mohli sme na ňu vyliať aj tmavšiu časť bez toho, aby nám ju stlačila. Po niekoľkých minútach v mrazničke pridáme aj hnedú časť a dáme do chladničky stuhnúť. Pred podávaním koláč ozdobíme orieškami, alebo ovocím.

    zdroj: takprosto.cc

    Chutil ti tento recept?

    komentárov

    - Shopping List
    x