Nepečený čučoriedkovo-kokosový koláč

    Loading...
    (0 / 5)

    Krehký, jemný a priam francúzsky elegantný! Aj medzi koláčmi panujú módne predpisy a tento čučoriedkovo-kokosový tart je jednou z najväčších delikates, aké môžete položiť na stôl pred svojich hostí. Vyskúšajte ho, nie je náročný, je veľmi nápaditý, na pohľad krásny a mimoriadne chutný.

    Budete potrebovať:

    Na cesto

    2 ½ šálky mandľovej múky

    ½ šálky kokosových vločiek

    ½ šálky medu

    Na plnku

    1 plechovku chladeného kokosového krému (kokosová šľahačka)

    ¼ šálky medu

    Na ozdobu

    300 g čerstvých čučoriedok

    Postup prípravy:

    V miske si zmiešajte všetky ingrediencie na cesto a poriadne ich roztlačte do tortovej formy, alebo do formy na tart. Cesto dajte do chladničky stuhnúť.

    Plnku si pripravíte ešte jednoduchšie. Zmiešajte kokosový krém a med s ručným šľahačom, až kým nebude hustý. Potrvá vám to približne 10-12 minút. Ten dajte na pripravené vychladené cesto, prikryte potravinovou fóliou a dajte opäť do chladničky, kým nestuhne. Na záver koláč len ozdobte čerstvými čučoriedkami a podávajte. Prajeme dobrú chuť!

    tryityoumightlikeit

    zdroj: babskeveci.sk (Monika), tryityoumightlikeit

    Chutil ti tento recept?

    komentárov

    x