Toskánske kuracie prsia s cesnakom a sušenými paradajkami

( 5 out of 5 )
Loading...
    Vytlačiť RECEPT

    Recept, ktorého príprava trvá necelých 30 minút a chuťovo je ako z reštaurácie. Svojou cesnakovou krémovosťou, špenátom a sušenými paradajkami sa u nás vyšvihol medzi top 10. Proste láska na prvé sústo!

    kur1
    therecipecritic.com

    Budeme potrebovať:

    500 g  kuracích pŕs

    2 PL olivového oleja

    250 ml smotany na varenie

    1/2 hrnčeka kuracieho vývaru

    1 ČL cesnaku v prášku

    1 ČL talianskeho korenia

    1/2 hrnčeka parmezánu

    1 hrnček nasekaného špenátu

    1/2 hrnčeka sušených paradajok

    Postup:

    Do veľkého hrnca pridáme olivový olej a kuracie prsia opečieme na miernom ohni približne 3-5 minút z oboch strán. Takto upečené prsia vyberte z hrnca.

    Prilejte smotanu, vývar, cesnakový prášok, korenie a parmezán. Povarte, kým zmes nezačne hustnúť. Pridajte špenát a sušené paradajky a povarte, kým sa špenát nestiahne. Opečené kuracie vložte do omáčky a takto podávajte s cestovinami. Dobrú chuť!

    kur2
    therecipecritic.com

    zdroj: babskeveci. sk (Bianka), therecipecritic.com

    Chutil ti tento recept?

    komentárov

    - Shopping List
    x