Univerzálny tvarohový krém vhodný do všetkých koláčov a tort

    (5 / 5)

    Chystáte sa počas víkendu piecť, no nechce sa vám vymýšľať, či hľadať nové recepty? Najlepšie sa zaobídete s obyčajnou piškótou a týmto fantastickým sladučkým tvarohovým krémom.

    Krém je vhodný do všetkých druhov tort, zákuskov, či dokonca koláčov. Vynikajúco chutí s piškótovým cestom, ale aj v taštičkách z lístkového cesta, či natretý na domácich maslových sušienkach. Jeho výroba je extrémne jednoduchá.

    Budete potrebovať:

    320g jemného tvarohu

    175g masla

    90g práškového cukru

    65g kondenzovaného mlieka

    1 balíček vanilínového cukru

    1 PL koňaku

    Postup prípravy:

    Vyšľahajte zmäknuté maslo s práškovým cukrom a vanilkovým cukrom do kaše. Pridajte kondenzované mlieko a šľahajte na najvyššej rýchlosti. Na konci pridajte koňak a tvaroh. Všetko dôkladne zmiešajte a vyšľahajte a môžete dávať na cesto. Dobrú chuť!

    zdroj: babskeveci.sk (Monika), vk.com

    Chutil ti tento recept?

    komentárov

    x