Univerzálny tvarohový krém vhodný do všetkých koláčov a tort

( 5 out of 5 )
Vytlačiť RECEPT

Chystáte sa počas víkendu piecť, no nechce sa vám vymýšľať, či hľadať nové recepty? Najlepšie sa zaobídete s obyčajnou piškótou a týmto fantastickým sladučkým tvarohovým krémom.

Krém je vhodný do všetkých druhov tort, zákuskov, či dokonca koláčov. Vynikajúco chutí s piškótovým cestom, ale aj v taštičkách z lístkového cesta, či natretý na domácich maslových sušienkach. Jeho výroba je extrémne jednoduchá.

Budete potrebovať:

320g jemného tvarohu

175g masla

90g práškového cukru

65g kondenzovaného mlieka

1 balíček vanilínového cukru

1 PL koňaku

Postup prípravy:

Vyšľahajte zmäknuté maslo s práškovým cukrom a vanilkovým cukrom do kaše. Pridajte kondenzované mlieko a šľahajte na najvyššej rýchlosti. Na konci pridajte koňak a tvaroh. Všetko dôkladne zmiešajte a vyšľahajte a môžete dávať na cesto. Dobrú chuť!

zdroj: babskeveci.sk (Monika), vk.com

Chutil ti tento recept?

komentárov

- Shopping List
x