Zázvorová marináda

( 5 out of 5 )
Loading...
    Vytlačiť RECEPT

    Budeme potrebovať:

    500 g mäsa

    2 cm koreňa zázvoru

    4 polievkové lyžice sójovej omáčky

    Mletú červenú papriku

    Postup:

    Ak sa chystáte grilovať alebo piecť hovädzie mäso, táto marináda je to pravé orechové. Najprv nastrúhajte koreň zázvoru na strúhadle na jemnú masu. Mäso nakrájame na väčšie kusy, pridáme k nemu strúhaný zázvor a červenú papriku a zamiešame. Pridáme sójovú omáčku a premiešame. Mäso naložené v marináde necháme stáť 2 až 4 hodiny. Čím dlhšie sa mäso marinuje, tým má pikantnejšiu chuť (vďaka zázvoru).

    herringinfurs.blogspot.com

    zdroj: babskeveci.sk (Jana L), takprosto.cc

    Chutil ti tento recept?

    komentárov

    - Shopping List
    x